Beleef | S

Super leuk, het Bucketlist boek voor ouders! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een heel leuk kraamkado.

v.a. €23,45

Beleef | S

Super leuk, het Bucketlist boek voor ouders! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een heel leuk kraamkado.

v.a. €23,45

Bucketlist boek voor ouders
In deze kadoset zit het leuke bucketlist boek voor ouders. Spring hand in hand over de golven, voorspel elkaars toekomst, ga samen in de draaimolen of verzin een nieuwe feestdag! Dit is een super leuk boek voor het gezin om mee aan de slag te gaan. In dit boek staan 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook serieuze opdrachten die ze samen gedaan moeten hebben. Het gezin zal samen leuke momenten beleven, die ze zich hun leven lang zullen herinneren. Met dit boek geef je quality time kado!

‘BabyBund’ certificaat
Alle kraamkadosets bevatten een ‘BabyBund’ certificaat t.w.v. € 3,30. Speciaal voor de pasgeborene wordt er in Kuku, Kenia door de plaatselijke bewoners, de Masai, een bund met de schep ­gegraven. Voor dat graven, krijgen de plaatselijke boeren betaald en hebben zij daardoor een inkomen.

Een bund is een halve maan, ­waarin water blijft staan als het ­regent. Zonder zo’n bund zou het water over de droge en kale vlaktes wegspoelen. Het regenwater wordt nu tijdelijk in de bund bewaard,­ ­zodat het de kans krijgt om in de bodem te trekken. De zaden die nog in de aarde verborgen zitten, ­beginnen weer te groeien en zo vergroenen de bunds en de ru­imtes ertussen.

Hierdoor koe­lt de aarde af, is er een grotere kans op regen en is de grond weer bruikbaar voor de Masai. Fantastisch toch? Wij hopen dat er een hele generatie opgroeit die bij de geboorte een ‘BabyBund’ heeft gekregen. Een groene toekomst voor een nieuwe generatie! Wil je meer weten? Kijk op:
www.justdiggit.org voor meer informatie. 

De ‘pot’ als voucher
In de kadosets zit ook de unieke Kadotikker voucher. Zo geef je op een bijzondere manier de ‘pot’ (het geld) kado. Superleuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Op de achterkant van de voucher staat duidelijk vermeldt hoe de ontvanger het bedrag uit de 'pot' kan verzilveren. Zo kunnen de kersverse ouders het bedrag eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.  

Let op: Vul bij het 'aanmaken van de 'pot'' het juiste mobiele nummer van de ontvanger in. Hierop krijgt hij/zij een verificatiecode binnen die nodig is voor het verzilveren van de 'pot'!

Wil je het kado geven zonder de 'pot'? Dat kan, vul dan € 0,00 in bij het bedrag van de 'pot'.

Prijs kadoset is inclusief verzendkosten. Wordt verzonden als brievenbuspakket.

v.a. €23,45