Ruilen en retourneren


Kado retour sturen

Wij kiezen de kado’s heel zorgvuldig uit en hopen natuurlijk dat je blij bent met het kado. Wil je het kado toch retour ­sturen dan kan dat via dit formulier. Is de ‘pot’ al naar jouw overgemaakt? Dan is het helaas niet meer mogelijk om via deze weg het kado te ruilen. Neem dan contact op per e-mail met: info@kadotikker.nl of via Whatsapp 085 - 047 0188 , om tot een oplossing te komen.

Is de pot nog niet overgemaakt vul dan het formulier in. Je kunt er dan voor kiezen een ander kado uit te kiezen. Dit wordt dan verrekend met de pot.

Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent. Dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Via e-mail nemen wij contact met jou op met betrekking tot jouw wensen. Wil je een ander kado ontvangen? Of wil je het bedrag uit de ‘pot’ en bedrag van het kado ontvangen zonder kado? Bij de laatste optie zijn wij genoodzaakt platformkosten in rekening te brengen. Dan wordt het bedrag uit de ‘pot’ min 14% commissie, min € 1,05 x aantal bijdragers over gemaakt. Is het bedrag uit de ‘pot’ al overgemaakt dan zien wij dat als aanvaarding en is het helaas niet meer mogelijk om een product te retourneren.

Stappenplan retourneren:

 1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
  • Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden.
 2. Vul het retourformulier voor herroeping in en/of e-mail het naar info@kadotikker.nl

  Je kunt de tekst ook kopiëren en in de e-mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: Modelformulier herroeping retourzending.pdf

 3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:

  Kadotikker
  t.a.v. afdeling retouren
  Eldrikseweg 18
  6998 CC Laag-Keppel

 5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt.

  De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 6. Zodra je retourzending door ons is ontvangen nemen wij via e-mail contact met jou op voor de levering van een ander kado of voor het overmaken van het bedrag van het kado, inclusief bedrag uit de ‘pot’ min 14% commissie min € 1,05 cent per bijdrager incl. btw.